proces water

Proceswater wordt in veel productieprocessen gebruikt en kan de productkwaliteit rechtstreeks beïnvloeden. Een continue en stabiele watertoevoer is de sleutel tot het verkrijgen van een efficiënte productie en het verminderen van uitval en stilstand. Het beheersen van de vereiste proceswaterkwaliteit is afhankelijk van de juiste filtratieapparatuur om optimale processen te garanderen. De filtratieoplossingen van Masterfilter beschermen de watervoorziening op efficiënte wijze, zijn kosteneffectief en garanderen stabiele processen en een langdurige werking van de apparatuur.

Masterfilter filtratieoplossingen behandelen de zwaarste wateromstandigheden en voldoen aan de meest veeleisende technische vereisten.

Masterfilter

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter

Ambachtsstraat 13
Poort West-Limburg 1021
B-3980 Tessenderlo
Belgium

WhatsApp me