Hoogwaardige filters voor de procesindustrie

Masterfilter biedt professionele technische en vakkundige ondersteuning bij filtratie-, scheidings- en zuiveringsoplossingen. Wij leveren hiervoor filters, filterhuizen en toebehoren van ons eigen fabricaat moor ook alle gangbare merken als retrofit veelal uit voorraad en tegen zeer scherpe condities

toepassingen

FARMA BIOLOGICAL

Filters voor voedingsmiddelen en drankenindustrie

FOOD BEVERAGE

Masterfilter filters voor de water en mineraalwater

WATER

Masterfilter filters voor de chemische industrie

CHEMICAL

products

Masterfilter Filter Cartridges en Kaarsen

FILTER CARTRIDGES

Masterfilter Filtercapsules

FILTERCAPSULES 

Masterfilter Filterhuizen

FILTERHOUSING

Over ons

Masterfilter is opgericht in 2012. Kennis van processen en de uitvoering daarvan zijn de sterke punten van Masterfilter hiervoor leveren we filters van ons eigen merk en alle gangbare zoals Pall, Parker, Eaton, 3M, Sartorius filters als retro fit. Uiteraard ook toebehoren zoals filterhuizen en itegriteitstesters en onderdelen.

Verder lezen? Klik hier>>

Applicaties

Voor elke toepassing in o.a. voedingsmiddelen-, farmaceutische-, frisdranken-industrie heeft masterfilter de juiste oplossing. Wereldwijd worden onze filters toegepast in deze branches. Kijk voor de verschillende toepassingen in onze brochures met daarin een overzicht van alle producten.

Meer weten? Klik hier>>

Masterfilter news

Volg het laatste nieuws op onze nieuwspagina over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van filtratie en filter toepassingen uiteraard kunt u ons ook volgen op social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn of schrijf je in voor onze NIEUWSBRIEF

Masterfilter

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter

Ambachtsstraat 13
Poort West-Limburg 1021
B-3980 Tessenderlo
Belgium

WhatsApp me