Brouwerij

In de loop van generaties is de kunst van het brouwen geëvolueerd door ambachtslui om karakteristieke ales, bieren, lagers en stouts te creëren die uniek zijn voor hun regio en de lokale ingrediënten die hun merk bepalen. De smaken, het uitzicht, de houdbaarheid en de stabiliteit van het brouwsel zijn te danken aan het recept en de manier waarop het bier tijdens de productie wordt gebrouwen. De fundamentele productiefasen die bij de bierproductie gangbaar zijn, worden ingedeeld in gisting, klaring, stabilisatie en verpakking. Het gebruik van microfiltratie is van cruciaal belang voor de verwijdering van troebelheid (door polyfenolen), de handhaving van de juiste gistgehalten en de verwijdering van bederfveroorzakende organismen (microbiële stabilisatie). Elk van de genoemde stappen is afhankelijk van de operationele parameters van het proces, de aanwezige apparatuur en technologie, om de optimale niveaus van kwaliteit, prestatie, betrouwbaarheid en totale eigendomskosten te bereiken.

Masterfilter Bier filtratie schema