Masterfilter

Masterfilter Nederland

Masterfilter filters voor de procesindustrie

wat doet masterfilter

Masterfilter is opgericht in 2010. Competentie in filtratie processen en de uitvoering daarvan zijn de sterke punten van Masterfilter. Wij leveren oplossingen voor alle types van kritische toepassingen.

Masterfilter is een filter bedrijf dat zich focust op zogenaamde “high end” oplossingen in PES & PTFE membraan filters en verschillende soorten van geplisseerde filter cartridges. Masterfilter levert professionele technische en wetenschappelijke assistentie bij filtratie, separatie en purificatie oplossingen. Ons doel is om innovatieve kwaliteit producten te leveren “op tijd” en met potentie tot hoge kostenbesparing.


Masterfilter filters voor de proces industrie


Op de volgende pagina's vindt je alle informatie over onze filters en toebehoren zoals filterhuizen, integriteitstesters en brochures voor de verschillende branches zoals farmaceutisch, medisch, zuivel, bier, frisdrank, wijn, water, chemie en biochemie.

farma

Filters voor de farma en biochemie

Druk op afbeelding om verder te gaan naar Farma

zuivel

Filters voor de zuivel en melk

Druk op afbeelding om verder te gaan naar Zuivel

bier

Filters voor de brouwerij en craftbeer

Druk op afbeelding om verder te gaan naar Bier

frisdrank

Filters voor water, juice vruchtensappen en mineraalwater

Druk op afbeelding om verder te gaan met Frisdrank

wijn

Filters voor de wijn productie

Druk op afbeelding om verder te gaan naar Wijn


Wil je meer info ontvangen over de filters van Masterfilter vul dan onderstaande gegevens in en je eventuele vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact met je op


Aanvraag informatie