Hier vindt je het laatste nieuws over filters, filtratie en filtertoebehoren van Masterfilter en branches waarin wij aktief zijn zoals de food, pharma, biochemie, chemie en inkjetindutrie . Volg deze pagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Veel leesplezier!

 

Kies de taal van nieuws hier >> 

SolidBloc biopharmaceutical liquid filter huis

 

Masterfilter levert het SolidBloc biopharmaceutical liquid filter huis. Het aseptische ontwerp van de Masterfilter SBGF vloeistoffilterbehuizing garandeert volledige draineerbaarheid en vrijheid van dode ruimte.

 

 

ASME BPE-norm


SBGF behuizingen zijn verkrijgbaar in lengtes van 5″ tot 30″ en uitgerust met code 7 cartridge-aansluitingen. De in- en uitlaataansluitingen van de behuizing voldoen aan de ASME BPE-norm. Elektrolytisch gepolijste oppervlakken met een ruwheid van ≤ 0,4 μm (15 μin) voldoen aan de hoogste eisen voor biofarmaceutische toepassingen. Uitgebreide productdocumentatie beschikbaar (materiaal, ruwheid, las- en FDA-certificaten, enz.)

 

Technische gegevens:

 

  • Aantal kaarsen: 1
  • Materiaal: AISI 316L
  • Afdichtingsmateriaal behuizing: Siliconen, EPDM
  • Lengte patroon: 5″, 10″, 20″ en 30″
  • Aansluiting cartridge: 226 code 7
  • In/uit: T25 (1″), T40 (1 1/2″)
  • Buisklasse: DIN 11866-C (ASME BPE)
  • Ontwerpdruk: 10 bar (145 psi)
  • Ontwerptemperatuur: 150 °C (302 °F)

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

 

 

Vond je de nieuwsberichten leuk? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws Klik op onderstaande link en volg de instructies

 

Masterfilter Nederland

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter Nederland

W.J. van der Hooftstraat 18
4194 WD Meteren
Netherlands

WhatsApp me

Volg ons op social media

(C) Masterfilter Nederland 2020