Hier vindt je het laatste nieuws over filters, filtratie en filtertoebehoren van Masterfilter en branches waarin wij aktief zijn zoals de food, pharma, biochemie, chemie en inkjetindutrie . Volg deze pagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Veel leesplezier!

 

Kies de taal van nieuws hier >> 

Kunsthars gebonden acryl fenol (AP) of cellulose melamine (CM) 

 

De Masterfilter ResinBonded filters zijn gemaakt van vezels die aan elkaar zijn gebonden door een hars, waardoor 'stijve dieptefilters met gradatie.

 

MF ResinBonded Filter

 

ResinBonded filters zijn verkrijgbaar als AP (acrylvezel gebonden met fenolhars) of als CM (cellulosevezel gebonden met fenolhars).

 

CM (cellulosevezels gebonden met melaminehars). De binding van de vezels met de hars zorgt voor een stijve poriënstructuur waardoor waardoor het filter gebruikt kan worden in veeleisende procesomstandigheden, zoals hoge temperaturen, hoge viscositeiten en met agressieve chemicaliën. 

 

Toepassingen  
ResinBonded is ideaal voor de retentie van micro-gels, colloïden, agglomeraten en andere polymorfe deeltjes en in tegenstelling tot de vervormbare 'meltblown' en 'string-wound' filters, voorkomt het lossen van de verontreiniging onder druk. Het unieke fabricageproces omhult de vezels met de hars en vormt zo een hoge dichtheid martelende matrix met een hoog leeg volume. Deze eigenschappen maken de ResinBonded filters geschikt voor een brede reeks toepassingen.

 

Neem voor meer info contact op met ons team

 

Download Datasheet
 

 

Vond je de nieuwsberichten leuk? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws Klik op onderstaande link en volg de instructies

 

Masterfilter Nederland

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter Nederland

W.J. van der Hooftstraat 18
4194 WD Meteren
Netherlands

WhatsApp me

Volg ons op social media

(C) Masterfilter Nederland 2020