Hier vindt je het laatste nieuws over filters, filtratie en filtertoebehoren van Masterfilter en branches waarin wij aktief zijn zoals de food, pharma, biochemie, chemie en inkjetindutrie . Volg deze pagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Veel leesplezier!

 

Kies de taal van nieuws hier >> 

FILTRATIE IS EEN VEELGEBRUIKTE TECHNIEK BIJ BIOFABRICAGEPROCESSEN


 
Met name bij downstreamverwerking, waarbij vaste stoffen, zoals cellen of debris, worden gescheiden van het vloeibare kweekmedium. Andere scheidingstechnieken, zoals centrifugeren en flocculatie, worden ook gebruikt in biofabricageprocessen.
 
 Masterfilter filters voor de biochemische en farmaceutische industrie
 
Steriele filtratie is van cruciaal belang bij de biofabricage, omdat het helpt bij het verwijderen van mogelijke verontreinigingen uit het kweekmedium en andere verwerkingsvloeistoffen, zoals buffers en ontsmettingsmiddelen. Dit is belangrijk om de zuiverheid en kwaliteit van het eindproduct te handhaven.
 
Single-use filtratiesystemen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen, omdat ze gemakkelijk kunnen worden geautomatiseerd en verschillende voordelen bieden ten opzichte van traditionele roestvrijstalen systemen. Ze elimineren de noodzaak van reiniging en sterilisatie, waardoor het risico van besmetting afneemt, en ze kunnen ook kosteneffectiever en tijdsefficiënter zijn.
 
Masterfilter heeft een groot assortiment aan single use capsules en andere filtermaterialen op voorraad! Niet alleen van eigen fabricaat maar ook alle anderen zoals Pall, Sartorius, 3M, Eaton etc. als retrofit.
 
 Masterfilter expert team voor farmaceutische en biochemische industrie
 
Neem contact met ons op voor advies of een offerte >> 

 

Vond je de nieuwsberichten leuk? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig het laatste nieuws Klik op onderstaande link en volg de instructies

 

Masterfilter Nederland

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter Nederland

W.J. van der Hooftstraat 18
4194 WD Meteren
Netherlands

WhatsApp me

Volg ons op social media

(C) Masterfilter Nederland 2020