koelwater filtratie

Elektriciteitscentrales en grote productie-installaties hebben doorgaans een grote hoeveelheid koelwater nodig en bevinden zich daarom vaak in de buurt van de zee. Dit koelwater wordt gebruikt voor eenmalige koeling om de temperatuur van turbines en andere apparatuur te verlagen. Filtratie is vaak vereist bij de inlaat om het proces te beschermen, en bij het lozingspunt om aan de strenge milieuvoorschriften te voldoen.

De filtratieoplossingen van Masterfilter zijn kosteneffectief en kunnen met succes de uitdagingen van zeewaterfiltratie aan en zorgen voor stabiele en betrouwbare processen.

Masterfilter Nederland

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter Nederland

W.J. van der Hooftstraat 18
4194 WD Meteren
Netherlands

WhatsApp me

Volg ons op social media