Brouwerij

In de loop van generaties is de kunst van het brouwen geëvolueerd door ambachtslui om karakteristieke ales, bieren, lagers en stouts te creëren die uniek zijn voor hun regio en de lokale ingrediënten die hun merk bepalen. De smaken, het uitzicht, de houdbaarheid en de stabiliteit van het brouwsel zijn te danken aan het recept en de manier waarop het bier tijdens de productie wordt gebrouwen. De fundamentele productiefasen die bij de bierproductie gangbaar zijn, worden ingedeeld in gisting, klaring, stabilisatie en verpakking. Het gebruik van microfiltratie is van cruciaal belang voor de verwijdering van troebelheid (door polyfenolen), de handhaving van de juiste gistgehalten en de verwijdering van bederfveroorzakende organismen (microbiële stabilisatie). Elk van de genoemde stappen is afhankelijk van de operationele parameters van het proces, de aanwezige apparatuur en technologie, om de optimale niveaus van kwaliteit, prestatie, betrouwbaarheid en totale eigendomskosten te bereiken.

Masterfilter Bier filtratie schema

Masterfilter Nederland

De ervaren productspecialisten van Masterfilter en zijn partners brengen oplossingen voor allerlei kritische filtratietoepassingen. Masterfilter richt zich ook op het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen voor alle betrokken industrieën. We leveren filters van eigen merk en alle gangbare fabrikaten zoals Pall, Sartorius, 3M, Parker etc. als retro fit o.a. voor de farmaceutische, zuivel, brouwerij, frisdranken, water en bio-chemische industrie.

Contact

Masterfilter Nederland

W.J. van der Hooftstraat 18
4194 WD Meteren
Netherlands

WhatsApp me

Volg ons op social media